Kunststof kozijnen merken

Home / Kunststof kozijnen merken

Kunststof kozijnen merken

Er zijn veel verschillende merken als we het hebben over kunststof kozijnen. Door al die keuze is het moeilijk om er zeker van te zijn dat u de juiste soort kozijnen heeft gekozen. Wij hebben voor u een aantal populaire merken op een rijtje gezet zodat u weet wat een aantal mogelijkheden zijn.

Schüco

Het kozijnmerk Schüco is in 1951 opgericht in Duitsland. Tegenwoordig is het actief in 78 landen en het is daarmee één van de bekendste kozijnmerken. Schüco is een kunststof kozijn merk dat zeer goede kwaliteit levert tegen een goed betaalbare prijs. Schüco kozijnen worden op maat gemaakt, zijn te krijgen in veel kleuren, zijn inbraakwerend, worden voorzien van goede isolatie en hebben een lange levensduur.

Rehau

Rehau is ooit begonnen als autofabrikant, maar heeft zich in de loop van de jaren ook gespecialiseerd in andere takken. Zo produceren ze sinds 1969 ook kunststof kozijnen. Rehau levert kozijnen van uitstekende kwaliteit en de kozijnen zijn vrijwel in elke kleur die u maar wenst te krijgen.

Finstral

Finstral is vooral bekend in Europa. Het bedrijf is in 1969 gestart in een klein Italiaans dorp en het is inmiddels uitgebreid naar een groot netwerk van 14 locaties door heel Europa. Finstral heeft veel keuze als het gaat om verschillende materiaalcombinaties, vormen, kleuren en andere opties. Finstral kozijnen hebben een goede isolatiewaarde en besparen u veel energiekosten.

Gayko

Gayko is al 30 jaar actief als kozijnenleverancier. Ze leveren kozijnen van zeer goede kwaliteit en ze vinden het belangrijk dat de kozijnen veilig, comfortabel en duurzaam zijn. Gayko kozijnen zijn erg stevig en hebben daarnaast nog een goede inbraakwerende werking. Ze hebben een erg lange levensduur en hebben een goede isolerende werking. Duurzaam zijn ze dus zeker!

Veka

Veka is overal op de wereld wel te vinden. Ze leveren onder andere rolluiken en deurprofielen, maar dus ook kozijnen. Veka kozijnen zijn mooi van design, en zijn net als de rest van de merken die we beschrijven isolerend en inbraakwerend. Veka vindt het erg belangrijk wat u als klant wenst en probeert zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Welk merk kies ik?

Welk merk kozijnen u wilt kiezen is helemaal aan u. Door een aantal van de populaire kozijnenmerken op een rijtje te zetten, hopen wij dat het voor u wat duidelijker is geworden wat een aantal van de keuzes en mogelijkheden zijn. Kozijnenspecialist Kampman levert alle gewenste merken kozijnen en brengt u graag op de hoogte van de prijzen en mogelijkheden.

Comments are closed.